Met ruim 2400 M2 het grootste trampolinepark van de eu.

Elke dag geopend!

reserveer nu je jumpsessie

Fun en sport: het ultieme uitje

De ultieme combinatie van sport, fun & gezelligheid in een trendy, industriële setting. Dat is Jumpsquare. Met ruim 2.400 m 2 aan Indoor Trampolines. Het park biedt oa: Fun Area, High Performance Area, Big Airbag, Trefbal Area, Basketbal Area en Foampit met Slackline! Trampolinespringen bij Jumpsquare is voor iedereen vanaf 7 jaar (voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar is er MiniJump: klik hier). Jumpsquare voorziet naast de Jump Area in een gezellige horeca, nette kleedkamers met douche en lockers. Kom langs bij Jumpsquare in Nieuwegein (Utrecht) en raak ook verslaafd aan deze nieuwe hype.

Reviews

"Supercoole areas, toffe plek: the place to be!" Owen Brussel      
"Jumpsquare was een gezellig, sfeervol en uitdagend uitje!" P.      
"Fantastisch. Ik ben uit Tiel met 4 meiden bij Jumpsquare in Nieuwegein geweest. De meiden hebben het top gehad. We komen zeker vaker langs. Vriendelijke groet van Miela." Chamiela      
"Een geweldige ervaring die ik ieder aanraadt! Ik was wel vaker naar een trampoline- hal geweest en dat was niks vergeleken met JumpSquare. Het gaat hier niet alleen om een springvlak, het gaat om de gehele ervaring." Farah      
"Ik vond het leukste wat ik ooit heb gedaan! Ik vond het geweeeeeldig!" Noa Noor      

Lees meer reviews

klok.svg

Elke dag
geopend!

sokkken.svg

Vanaf €7,99
inclusief sokken

(die je mag houden)

parkeren.svg

Gratis parkeren
op eigen terrein

Voor recreanten en adrenalinejunks

Bij Jumpsquare leef je je uit in diverse activiteiten. Jumpen is voor iedereen (vanaf 7 jaar) die zich fit genoeg voelt of zich juist fitter wil gaan voelen. Jumpsquare biedt voor alle niveaus verschillende faciliteiten. Wat te denken van de Fun Area, High Performance Area, Trefbal Area, Basketbal Area, Big AirBag, Foampit met Slackline? Echte 'thrill seekers' wagen zich aan de Powertrampolines! Als je reserveert betaal je voor de gehele Jumparea en mag je overal gebruik van maken.

Boek nu je eigen Jump-Master! Wil je jump-skills (bij)leren? Van een standaard salto tot de vetste tricks! Privéles of met een groep? Een Jump-Master huur je in voor €65 per uur (max. 14 personen). Mail voor de beschikbaarheid en mogelijkheden naar nieuwegein@jumpsquare.nl.
Wat is er allemaal te doen?

jumper-jv-06-png.png
jsq-fotos-website-030619-clubjumping-2.png

Club jumping

Elke vrijdag van 19.00 – 22.00 uur verandert Jumpsquare in een vette club. Jump tijdens de gave lasershow en dikke beats. De bar, maar ook de keuken zijn open tot 22.00 uur.

Boek nu het ClubJumping arrangement. 3 uur jumpen (van 19.00-22.00 uur) voor maar €19,99

Reserveer je jumpsessie

jumper-jg-27-png.png

Mini Jump

Nu speciaal voor kinderen tot en met 6 jaar: MiniJump. Elke woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 - 14.00 uur en zaterdag-en zondagochtend van 10.00 - 12.00 uur en in de vakantie ELKE dag van 10.00-12.00 uur kunnen uitsluitend kinderen van 1,5 t/m 6 jaar zich uitleven op de gehele Jumparea. Er mag gratis één ouder of begeleider mee springen, het dragen van jumpsokken is verplicht, deze zijn voor €2,50 verkrijgbaar aan de kassa. Broertjes of zusjes die ouder zijn dan 6 jaar mogen ook voorzichtig mee springen, zij betalen tijdens de MiniJump uren ook het MiniJump tarief. Overige begeleiding kan wel meekomen en kijken vanaf het gezellige horeca-terras.

Reserveer nu jullie MiniJump-sessie van 60 minuten voor maar €9,99 inclusief sokken. Op zoek naar een originele invulling voor een kinderfeestje? Boek dan nu een Mini Jump Party. Arrangementen verkrijgbaar vanaf €11,99 per kind. Kijk bij MiniJump arrangementen voor meer info.

Meer over mini-jump

Reserveren Mini-Jump

Geef een tegoedbon cadeau!

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef iemand dan een cadeaubon voor een Jumpsessie (regulier of MiniJump)!

cadeaubon bestellen

giftcard.png
jsq-fotos-website-030619-horeca.png
restaurant.svg

Horeca van hoge kwaliteit

Jumpsquare is echter meer dan trampolines alleen. Je vindt er een uitstekende horecagelegenheid met verse, rijk-belegde broodjes, tosti's en panini's en heerlijke verse bonenkoffie. 's Avonds eet je hier een lekkere maaltijd. Uiteraard voorziet de keuken ook in friet, diverse snacks en alles voor bij de borrel. Daarnaast biedt de horeca een uitgebreid assortiment aan frisdranken, sportdranken en alcoholische dranken. Vanaf het gezellige terras en de knusse vide kun je de gehele Jump-Area overzien.

Let op:

- Het meebrengen en/of nuttigen van eigen consumpties is NIET toegestaan.

- Honden zijn bij Jumpsquare NIET toegestaan met uitzondering van hulphonden/ blindengeleidehonden.

Bekijk de menukaart

Schrijf je in voor de
nieuwsbrief en blijf op de hoogte


Volg ons: