Franchisenemer worden?

Ben jij die gepassioneerde
ondernemer met visie die kiest voor kwaliteit?

Kies dan voor Jumpsquare!

Ben jij die ondernemer met visie en doorzettingsvermogen? Word dan franchisenemer van het succesvolle concept Jumpsquare. Een trampolinepark dat staat voor fun, sport en gezelligheid! Een concept met een duidelijke visie. Trampolinespringen in alle vormen en maten. Na intensief, diepgaand onderzoek en de ruime ervaring kiest Jumpsquare voor die vormen van trampolinespringen met de hoogste Fun factor. Dus succes verzekerd! Deze franchiseformule staat voor kwaliteit. Wij werken samen met de meest ervaren trampolinebouwer van Europa. Wij bieden onze gasten een luxueuze beleving door hoogstaande kwaliteit van inrichting, look en feel. Bij Jumpsquare is trampolinespringen een complete beleving.

Contact

Financiering
is mogelijk

Volledig
geautomatiseerd
reserveringssysteem

Gewaardeerd
merk

Een gewaardeerd merk

Waar bij Jumpsquare de investering het hoogst is, is de return dat ook. Wij werken dan ook samen met de allerbeste leveranciers. Als franchisenemer profiteer je van onze expertise, ervaring en netwerk. Door een goed en doordacht strategisch marketing beleid staat Jumpsquare aan de top van de gevestigde orde. De bewezen formule heeft geleid tot een hoog gewaardeerd merk.

Contact

Financiering mogelijk

Naast een compleet franchisepakket biedt de franchisegever ook financieringsmogelijkheden aan.

Voorwaarden locatie

De enige voorwaarde die de franchise Jumpsquare stelt is het ter beschikking hebben van een pand van minimaal 2000m2 en 7 meter vrije hoogte.

Vestigingen

Coming soon:

Arnhem

Ede

Deventer

Eindhoven

Rotterdam

Utrecht

Brugge (BE)

Luik (BE)

Leuven (BE)

Jumpsquare groeit!

Misschien opent er binnenkort wel een Jumpsquare bij jou in de buurt! Volg ons via Facebook, Instagram en via onze website. Tot snel!

Impressie