Wat is jumpen?

Wat is jumpen?

Jumpen is het springen op trampolines. Jumpsquare brengt Jumpen echter naar een hoger niveau. De mogelijkheden van Jumpen zijn eindeloos. Jumpsquare biedt een grote Fun Area (aaneengeschakelde trampolines) en Powertrampolines (durf jij het aan?). Ook vind je bij ons een Slackline (balanceren op een gespannen lijn boven een foampit) en nog veel meer.

Bekijk alle ACTIVITEITEN

jsq-fotos-website-030619-wat-is-jumpen.png

Jumpen is een fysieke activiteit met sport- en spelelementen. Jumpsquare brengt Jumpen naar een hoger niveau. Bij Jumpsquare leer je het Jumpen onder begeleiding van onze Jumpmasters, dit zijn professionele Jumpers, allen in het bezit van een EHBO-diploma. Zij letten te alle tijden op de veiligheid en helpen je nog hoger springen of vettere moves te maken. Oefen je skills op de Fun Area, kijk hoe hoog je kan springen op onze Powertrampolines en vind je balans op de Slackline boven de Foampit. Je krijgt speciale Jumpsquare anti-slip sokken en je bent verplicht deze te dragen, evenals dat het vereist is de aanwijzingen van onze Jumpmasters op te volgen.

In onze parken, allen groter dan >2000 m2, draait alles om bewegen, leren en lef. Je kunt kiezen voor een Jumpsessie van 30, 60, 90 of 120 minuten.

Een sportief uur

Wil je weten wanneer je kunt komen Jumpen? Klik hier voor de Tijden & Tarieven.

Direct reserveren? Klik op onderstaande link.

Reserveer nu je Jumpsessie

Schrijf je in voor de
nieuwsbrief en blijf op de hoogte


Volg ons: