Wat is jumpen?

Wat is jumpen?

Jumpen is het springen op trampolines. Jumpsquare brengt Jumpen echter naar een hoger niveau. De mogelijkheden van Jumpen zijn eindeloos. Jumpsquare biedt een grote Fun Area (aaneengeschakelde trampolines) en Powertrampolines (durf jij het aan?). Ook vind je bij ons een Slackline (balanceren op een gespannen lijn boven een foampit) en nog veel meer.

Bekijk alle ACTIVITEITEN

boy-1.jpg

Jumpen is bij Jumpsquare dus niet alleen maar op een trampoline springen. De oorsprong van Jumpen ligt in Amerika en daar zijn trampolineparken al enorm populair. De combinatie van fun en sporten spreekt een grote doelgroep aan. Het is met de komst van Jumpsquare in Nieuwegein (Utrecht) een kwestie van tijd voordat dit de nieuwste hype in Nederland is.

In ons park van ruim 2.400 m 2 draait alles om stunten, lef en creativiteit in je bewegingen. Dit alles uiteraard onder het toeziend oog van onze Jump Masters. Dit zijn professionele Jumpers, die bij elk onderdeel toezicht houden. De Jump Masters zijn allemaal in het bezit van een EHBO-diploma. Zij letten niet alleen op je veiligheid, maar laten je ook graag zien hoe je nog hoger springt of vettere moves maakt.

Een sportief uur

Een Jumpsessie is vanaf een half uur. Elk half uur start een nieuwe sessie. Je kan 30, 60, 90 of 120 minuten jumpen. Wil je weten wanneer je kunt komen Jumpen? Klik hier voor de Tijden & Tarieven.

Direct reserveren? Klik op onderstaande link.

Reserveer nu je Jumpsessie

Schrijf je in voor de
nieuwsbrief en blijf op de hoogte


Volg ons: