Jumpsquare reviews

Gemiddelde score 5 (1 - 5) van de 3120 beoordelingen
Review plaatsen

Heel erg speciaal!

Het was leuk om zo wild te kunnen springen, de tijd ging veel te snel voorbij! Ik kom zeker terug :-)
10 januari 2018

Wat een avontuur

Wauw wat is dat gaaf! We gingen 1x, nu gaan we elke maand. Het is gaaf, sportief en gezellig. Personeel mega aardig, leuk ontvangst, gewoon top!
05 januari 2018

Groots, superfun voor jong(er) en oud(er)!

Lekker groot. Super trampolines, goede sfeer en fijne medewerkers. Top!
28 december 2017

Wat een super goede tijd besteding voor onze kinderen!

Onze middelste zoon heeft helaas de pech wat steviger te zijn. Hij beweegt gelukkig wel graag en tijdens het trampo springen was hij zo enthousiast en kreeg zulke flinke rode wangen van de inspanning dat ik hem dit vaker gun! Ook zijn twee broers vonden het geweldig dus wij zouden heel graag vaker willen komen!
28 december 2017

Mooi overzichtelijk.

Ik vind het mooi overzichtelijk opgezet. De tijdsblokken reserveringen zorgen voor een extra veilige en rustige belevenis.
28 december 2017

Ik was er gisteren voor de 3e keer met mijn mattie en had het weer top!

Kijk maar, dan zie je waarom : https://www.instagram.com/p/BdN3U27HOtv/
28 december 2017

super netjes en goed geregeld.

Alles zag er schoon en netjes uit. Goed geregeld met de verschillende kleuren bandjes.
27 december 2017

Super gaaf

Zo vaak geweest zo vet gaaaaff zou er wel elke week heen komen of abonnement nemen helaas gaat dat niet ver van huis, jumpquareeee super leeukk vermaakt me goed
27 december 2017

Een zeer geslaagd uitje in geweldig trampolinepark!

Een heel mooi, schoon, gaaf ingerichte hal met vriendelijke jumpmasters die zelfs mijn kinderen stoere dingen leerden en daarbij hielpen. Muziekje erbij, geluid was perfect qua volume, maakt het extra leuk. Uitdaging genoeg! Een erg leuk uitje vonden wij het!
27 december 2017

Lekker sportief en toch leuk!

27 december 2017

Een groot 'jump'plezier voor jong en oud!

27 december 2017

Het was gewoon super leuk

Het was super gezellig en je hebt veel ruimte om te springen ook is t leuk dat je geholpen word met dingen die je nog nie kan
26 december 2017

Super!

We waren er op vrijdagavond tussen 18:00 en 19:00. Super rustig, dus we konden lekker onze gang gaan! Allemaal nieuwe dingen uitgeprobeerd en geleerd. Leuke masters.
26 december 2017

Beste Jump-Park ooit!

Supercoole areas, toffe plek: the place to be!
25 december 2017

Ruimtelijk en goed opgezet..... en urenlang stuiterplezier

Ik ben nu al meerdere keren komen springen en telkens weer vermaak ik me prima. Ik kan urenlang stuiteren zonder me ook maar even te vervelen. Het personeel helpt me met nieuwe truckjes en coole moves zodat ik steeds ook nieuwe uitdagingen heb!!
25 december 2017

Superleuk met een heel aardige persoon die ook goede tips geeft.

Omdat ik op turnen zit en niet zo vaak op de trampolines jump, kon ik wel wat tips gebruiken. De persoon die daar hielp was heel aardig en gaf me goede tips. Mijn broer viel wat raar, maar werd ook heel aardig geholpen door de andere mensen die daar werken.
25 december 2017

Grote en veilige hal met veel verschillende toestellen.

Leuke trampolinehal met veilige dikke kussens langs de trampolines, behulpzame begeleiders en veel verschillende opties: slackline, airbag etc. Het enige wat ontbreekt zijn een aantal grote high performance trampolines.
25 december 2017

Erg leuk, veel uitdaging, vriendelijke medewerkers

24 december 2017

Leuk !!

Er waren verschillende dingen te doen. Goede trampolines en vriendelijke medewerkers. Echt tof !
24 december 2017

Ge-wel-dig!!!!

Ik kom zoveel ik kan naar Gouda (ik woon in Den Haag), omdat ik het gewéldig vind bij jullie, vooral de MaxAir kan ik geen genoeg van krijgen!!!
23 december 2017

Een super leuk uitje voor alle leeftijden!

We waren met een grote groep waarbij het aantal aanmeldingen op de laatste dag nog veranderde. Hier werd totaal niet moeilijk over gedaan en er werd heel fijn meegedacht. Het personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast zijn er veel verschillende dingen om te doen en daardoor is zelfs een uur eigenlijk nog te kort (hoewel je moe genoeg bent na een uur haha). Verder zijn de nachos een echte aanrader voor na die tijd ;).
22 december 2017

Superleuk kinderfeestje gehad!

Mijn zoontje heeft echt een onwijs gaaf feestje gehad bij Jumpsquare, de kids hebben een uur lang alleen maar gesprongen en wilden zelfs nog wel even doorgaan. Alle kinderen kwamen vol enthousiaste verhalen thuis. Zeker voor herhaling vatbaar!
22 december 2017

kinderen vonden fantastisch

Heel leuk, ruimte genoeg om te bewegen/springen. Bij ouders deel, is beetje te vries.Water mag best gratis zijn (2,5€ voor een kan kraanwater) personeel is heel vriendelijk.
22 december 2017

geweldig super

21 december 2017

Fantastisch

De kinderen hebben oprecht genoten. De tijd vloog voorbij en het was natuurlijk véél te kort. Dus een 10-ritten kaart is heel erg welkom
21 december 2017

een heerlijk speelplaats

21 december 2017

energiek

De kinderen hebben zich lekker uit kunnen leven. Het was voor hun de eerste keer en vroegen meteen na afloop wanneer we weer kunnen gaan.
19 december 2017

Fantastisch!

Het was super leuk, veel leuke dingen gedaan! Het is er groot en ook zeker schoon! Ik ga hier zeker nog een keer heen!
19 december 2017

Superrrr leuk!!! Ik voelde me SPRING levend daar

Het gedeelte met de witte trampolines vond ik het leukst want daar kon je heel hoog springen en trucjes doen.
18 december 2017

Veel afwisseling, speels en schoon!

Leuke diversiteit aan spring en speelmogelijkheden! Overzichtelijk ingericht!
18 december 2017

In Nieuwegein en Gouda geweest en was supertof!

Leuke trampolines, goed en vriendelijk personeel, goed eten, echt gezellig om naar toe te gaan met de kinderen. Ze vinden het te gek!
18 december 2017

Geweldig & gezellig!

18 december 2017

We hadden echte quality jump time tijdens de mini jump met onze Jari van 4 terwijl zijn zusje uit logeren was!

Zo blij met Jumpsquare in Deurne!
18 december 2017

fijn je uit kunnen leven als je adhd hebt

goed georganiseerd
18 december 2017

Een leuk moment met de kinderen.

18 december 2017

Hier maak je een verjaardagsfeest echt succesvol mee!

Mooi ruime en schone ruimte! Kids kunnen letterlijk alle kanten op springen!!
17 december 2017

Heel gaaf

17 december 2017

Super leuk gezellig en gaaf en afwisselt

Veel te doen en ook afwisselend. Personeel aardig en behulpzaam. Let goed op de veiligheid van de kinderen. Er wordt duidelijk uitgelegd wat wel en niet mag. Voor de ouders is het ook fijn dat je er goed kan zitten en wat te drinken kan halen.
17 december 2017

Goede jumplocatie!

Wij kwamen van ver - Haarlem - voor Uberquin en kwamen - uiteraard - door flinke files te laat. Aan de balie werd goed meegedacht en de kinderen mochten toch hun volle uur jumpen. We hebben inmiddels heel wat trampolinehallen bezocht, maar deze is echt een van de betere. Lekker ruim, niet te warm, voldoende zitgelegenheid voor moederlief en prima horeca. 1 klein milieu-puntje: elke keer nieuwe jumpsokken (en ook nog eens in plastic verpakt) is echt onnodig. Dat doen jullie concullega's beter. De kinderen waren in ieder geval zeer te spreken over Quin en over de verschillende arena's, waardoor je ook de drukte uit kunt als je wilt. Prima dus.
17 december 2017

Top entourage en enthousiast personeel

Super entourage en personeel gaat enthousiast met de kinderen om!
17 december 2017

Top ervaring en heel fijn personeel

Ik heb een heel leuk uur beleefd! Het personeel heeft mij nieuwe trukjes geleerd en wij werden hartelijk ontvangen. Ook toen mijn vriend een blessure op liep werken wij heel snel en vriendelijk geholpen en stonden wij zo weer op de trampoline.:)
17 december 2017

Fantastische winteractiviteit voor jong en oud!

Zalig om te springen, uitleg te kunnen vragen voor sprongen en mijn grenzen te verleggen door dingen toch te doen, die ik eerst niet durfde. Bv achteruit salto, van het hoge blok springen! Daarnaast een feest om met mijn 2 jongens samen te kunnen doen.
17 december 2017

Super, super, super leuk

Prettige verdeling van trampolines. Fijn dat er ‘supervisie’ is. Ook goede koffie en Leuke muziek.
17 december 2017

Een uur lang volop genieten én volop bewegen.

Een uur lang volop genieten én volop bewegen; goud waard!!
17 december 2017

Te gek!!!

Er was goede muziek. Leuke dingen om te doen, vooral de big airbag en het basketballen.
17 december 2017

Fantastisch

De 2e x was al net zo fantastisch als de 1ex. Gaat niet vervelen, er komen steeds met trucs en mooie sprongen bij. Zelfs de kleinsten van 4 vermaken zich. Na een uur springen zijn al die rode, bezwete en voldane gezichtjes goud waard!
17 december 2017

een geweldige ervaring!

We waren met z'n tweeen en vonden het allebei geweldig. Er is genoeg te doen, ook wat afwisseling en je bent wel goed sportief bezig. Voor mij was het koord (om overheen te lopen) erg onverwacht en leuk!
17 december 2017

Suuuuuper gaaf, veel trampolines en goede begeleiding

Het was super gaaf om te mogen jumpen bij jumpsquare. Er waren heel veel trampolines. De airbag en de schuimblokken waren ook super leuk! Er was ook nog eens een meeting met UberQuin wat het helemaal compleet maakte. Ik heb een top tijd gehad!
17 december 2017

Beste jumparena van Nederland. Sick Good.

Ik ben 9 en beginnende vlogger (FlorisGamerNL). Ik wil supergoed worden in (free) jumpen. Bij Jumpsquare hebben ze alles wat ik daar voor nodig heb. Er komen ook andere vloggers als Uberquin, Dante en Boaz waar veel van kan leren. Ook mijn ouders zijn blij met de overzichtelijke indeling en goeie koffie.
17 december 2017

Fantastisch kinderfeestje, iedereen vond het leuk.

We waren met een groep jongens van rond de 12 jaar. Onze eigen zoon zit op freerunnen en kon al vrij veel met trampo's en salto's dus die had dit gekozen en vond het superleuk. Wel 10 keer gezegd horen tof hij het vond. Ik was benieuwd of de rest het ook leuk zou vinden. Er waren ook wat jongens bij met minder lef en die het ook niet gewend waren om op trampo's te springen. Maar stuk voor stuk hebben ze het allemaal leuk gehad. Voor de beginner zijn er opstellingen gemaakt waar ook gasten rondlopen die de kinderen af en toe wat helpen. En voor de gevorderde ook genoeg uitdaging. Daarnaast genoeg ruimte om ook gewoon fun te hebben met elkaar. De kinderen willen graag nog eens terug!
17 december 2017

Het was super leuk en er was genoeg plek voor iedereen.

Ik vindt het heel fijn dat jullie sokken erbij geven want dat is goed voor de veiligheid. En je kan heel veel verschillende dingen doen. Het is gewoon super leuk!!
16 december 2017

De jongens vonden het geweldig !

Jemairo en Sami hebben een geweldige avond gehad op de meeting van Quin. Ze raken er niet over uit gepraat. We gaan hier binnenkort een leuke video van online zetten. Groetjes van ons.
16 december 2017

Geweldig genoten, geweldige service

Wij waren 15 december bij de meet&greet met Quin en we hebben geweldig genoten. Mijn zoon was en is nog in de wolken. Het personeel en bedrijfsleiding is zo tof en aardig, ook met de kids. Ech aanrader en tot snel!
16 december 2017

Het was superleuk om aanwezig te zijn!

De activiteit was er leuk en alle merchandise die te koop was was cool!
16 december 2017

Ik vond het leuk en de medewerkers zijn aardig.

Ik vond het super leuk ik heb best veel trucjes geleerd. De medewerkers zijn heel aardig en helpen je goed. En ik wil graag nog meer trucjes leren. Vriendelijke groet Bram Deenen
16 december 2017

Superpark

Mijn zoon heeft het elke x fantastisch naar zijn zin
16 december 2017

Niet verwacht dat het zo leuk zou zijn!

Het was mijn eerste keer in Jumpsquare. Zeker niet mij laatste keer! Het was erg gezellig en het naar mijn zin gehad. Persoonel was erg beleved, locatie is erg mooi. Hoop dat ik win. Dank u wel :)
16 december 2017

Prima gedaan

Is heel leuk zowel voor jong en oud
16 december 2017

Ik vond het leuk van Quin dat hij er was.

16 december 2017

Jump square in Nieuwegein is super cool!

Uber quin in jump square Nieuwegein! Hoe leuk is dat! Het was super gaaf! Bedankt jump square Nieuwegein!
16 december 2017

Gaaf, cool, kicken, jump!

15 december 2017

Zeer leuk die verschillende trampolines

Goed, vriendelijk en bekwaam personeel. Het is erg leuk.
15 december 2017

De kids hebben genoten van een heerlijk spring partijtje

super fijn dat er een tijden zijn voor de kleinere kinderen. ze hebben heerlijk gesprongen en vonden het nog dagen erna het leukste partijtje. Als ouder had je goed overzicht vanaf de zit plekken waar de kinderen zo af en toe naar toe kwamen om even wat te drinken maar om daarna weer zo snel mogelijk terug te gaan en de mooiste capriolen te maken. genieten voor kind en ourder
15 december 2017

Fantastisch

Ik ben uit Tiel met 4 meiden bij Jumpsquare in Nieuwegein geweest. De meiden hebben het top gehad. We komen zeker vaker langs. Vriendelijke groet van Miela.
25 september 2017

Super leuk en aardige mensen

25 september 2017

Een hal vol spring plezier.

We hebben een leuke middag gehad.
24 september 2017

Een geweldige ervaring die ik ieder aanraadt!

Ik was wel vaker naar een trampoline- hal geweest en dat was niks vergeleken met JumpSquare. Het gaat hier niet alleen om een springvlak, het gaat om de gehele ervaring. Er is een basketbal-ring, een dunne streep waar je kunt testen hoe goed je je gewicht kan bewaren en natuurlijk de trampolines die worden gebruikt op olympische spelen.. Wow! En de superleuke muziek, de DJ- nachten en lightshows.. Ik ga hier vaak heen, alleen, met vrienden of familie. We worden er hechter door, speelser en springeriger. Ik heb in mijn hele leven geen 1 sport kunnen aanhouden maar omdat JumpSquare zo leuk is, heb ik eindelijk dé sport gevonden die bij me past. Ik raad het aan ieder aan als hij/zij iets nieuws wilt ervaren, diepere connecties wilt maken en/of eindelijk leuk wilt gaan sporten. Van mij krijgt JumpSquare zeker 5 sterren! Groet, Farah Lutvica
24 september 2017

Ik vond het leukste wat ik ooit heb gedaan!!!!!

Ik vond het geweeeeeldig!!!!!
24 september 2017

Super leuk

Leuke sweer en de werk nemers heel vriendelijk
24 september 2017

Super leuke ervaring!

De trampolines veerden erg goed. Het was een leuke ervaring dat ik goed geholpen ben om de backflip te leren.
24 september 2017

Echt super leuk!

Mijn eerste ervaring bij Jump Square was echt super gaaf! Ik heb er veel nieuwe dingen geleerd en het is zeker een aanrader! Ik ga het zeker nog een keer doen.
24 september 2017

Supergaaf!

Onze zoon Jens vond het helemaal super en heeft erg genoten!
24 september 2017

Heerlijk uitleven in een veilige omgeving

Een ideaal uitje om leren uit te kunnen razen. Genoeg toezicht om alles veilig te laten verlopen. Ook werden er tips en trucs gegeven om de jumps zo mooi mogelijk te maken. Top middag gehad.
24 september 2017

Het is echt het beste park ooit

Ze leren mij er alles backflip (ook op de grond) frondlip back full back dubbel full dus ik vind het echt een 10
24 september 2017

Top!! Mooie grote ruimte om te jumpen!

Mooie grote ruimte met verschillende trampolines. Er is ook een schuimbak waar je goed tricks kan oefenen. Er loopt een jump master rond die goede tips kan geven! Super blij met deze nieuwe plek!
23 september 2017

Ik vond het sprinkelend

Ik vond het heel leuk. Ook goeie begeleiding ik kom graag. Een volgende keer.
23 september 2017

Ik vond het spri

23 september 2017

Een leuk park met veel afwisseling

Een heel erg leuk park met veel trampolines. Veel afwisseling in verschillende trampolines. Gezellig sfeer met leuke muziek. Voor ieder wat wils. Kom zeker vaker terug
23 september 2017

Het was super!

Je kunt er fijn jumpen en salto's maken
23 september 2017

Helemaal geweldig voor kids en ouders!!

23 september 2017

wow het was echt super leuk

Jur en zijn vriendje hebben het super leuk gehad. Voor de ouders was het ook fijn en gezellig. Lekkere kop koffie erbij en genieten van de kinderen die lol hebben.
23 september 2017

Super tof uitje voor kinderen

Een sportief en stoer uitje! Kinderen kunnen lekker springen terwijl ouders een kopje koffie drinken en kunnen toekijken.
22 september 2017

Geslaagd kinderfeestje!

Voor het feestje van dochterlief (11) een jump party geboekt en het was een groot succes. De meiden hebben genoten, lekker wat gegeten en gedronken (goeie kaart ook!!) en zelfs nog de achterover salto geleerd van de medewerker in de jump area (die het overigens superleuk deed). Voor zoonlief's feestje (oktober) komen we zeker terug. Bedankt!
22 september 2017

Heel leuk, maar t best geschikt voor kids vanaf ca. 6jr

Was erg leuk, ook voor volwassenen. Ik was er samen met mijn buurvrouw en onze 3 jarige kindjes bij het kinder uurtje maar die zijn eigenlijk net wat jong. De aangepaste muziek is leuk maar verder vrij 'saai' voor de jonkies. Als ze wat ouder zijn zeker voor herhaling vatbaar.
22 september 2017

De kinderen hebben een superleuk ‘springuurtje’ gehad.

De masters zijn professioneel en vriendelijk. De dames achter ontvangst en balie waar je drinken kunt halen, zijn kortaf en niet zo heel gastvrij. Mag allemaal iets klantvriendelijker voor een betere klantbeleving.
22 september 2017

Fantastisch maar wel kort

Als 1ste vind ik heb fijn dat jullie ook de mogelijkheid hebben gecreëerd voor kinderen jonger dan 10 jaar. Ik had zo mijn twijfels dat de kinderen 1 uur lang zouden vinden en zich zouden vervelen. Wat blijkt is dat ik het mis had
22 september 2017

Superleuke verjaardag!

Mijn zoontje wilde heel graag naar Jumpsquare met zijn kinderfeestje. Hij en zijn vriendjes hebben het erg leuk gehad. Het is goed verzorgd. Het is clean en de begeleiders en de rest van het personeel zijn erg vriendelijk. Mijn zoon heeft zelf privéles backflip gekregen. Het is ook fijn dat jij als begeleider van het feestje zelf ook de trampolines op mag om foto's te maken, maar ook zelf mee te springen. Mijn zoontje zei na het feestje dat hij het echt heel leuk heeft gehad.
22 september 2017

Ik vond dat er superveel te doen was.

Vooral de actherste witte trampoline's waren zeer fijn om op te springen. Ook kon je veel verschillende spellen spelen.En de airbag en de schuimbak waren erg leuk.
22 september 2017

Supergaaf!

21 september 2017